KONTAKT:

FITTIP s.r.o
080 01 Prešov

(Elektronický obchod, "kamenná" prevádzka nie je !!) 

č.účtu: 4019826310 / 7500

IBAN:

SK3375000000004019826310

fittip@fittip.sk

AKCIA: Bez poštovného a doprava ZDARMA až domov - pre mesto PREŠOV

OBJEDNÁVKA nad 69 EUR + akciové balíčky - poštovné a balné ZDARMA - celá SR

Bežné poštovné a balné - 4 EUR

 

SPOLUPRACUJEME:


Úvod »AKCIE A ZĽAVY» WEIDER 32% Protein Bar-tyčinka


        

WEIDER 32% Protein Bar-tyčinka

WEIDER Sport Nutrition

skladom

 

Číslo produktu: WDE025
naša cena:
1,40 EUR (Nie sme platcovia DPH)

WEIDER 32% Protein Bar - Jednotka medzi tyčinkami v Európe, predajom aj chuťou!

Lahodná tyčinka, s 32 percentným obsahom prvotriednych bielkovín.  BEZ STUŽENÝCH TUKOV!

Zloženie: na 1 tyčinku 32% Protein Bar: bielkoviny 19 g, sacharidy 27 g, tuk 5,4 g, vitamíny: E 8 mg, C 72 mg, B1 2,4 mg, B2 2,4 mg, B6 2,4 mg, kyselina pantoténová 7,2 mg

Dávkovanie: na desiatu, pred alebo po tréningu. Tip: k zvýšeniu proteínového obsahu sacharidových jedál, využite tyčinku ako zákusok. Upozornenie: Nevhodný pre deti do 15 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte pri teplote 10-25°C, chráňte pred mrazom, vlhkom a priamym slnečným žiarením.

 

Konzumácia tyčiniek, hlavne proteínových, zlepšuje zásobovanie proteínmi organizmu najľahším spôsobom. Proteínové tyčinky sú vyrábané pod omnoho prísnejším dohľadom a štandardmi ako bežné potravinárske.

 

V tyčinkách nenájdete žiadne stužené tuky (ťažké tuky pozitívne pôsobiace na rozvoj rakovinových buniek napríklad). Obsah proteínov týchto tyčiniek tvorí výhradne srvátkový proteín. Proteínovým tyčinkám patrí výhradné miesto v batohoch, ruksakoch a iných batožinách všetkých športovcov, ktorí potrebujú kvalitný prísun proteínov mať vždy po ruke. Míľovým krokom vpred oproti minulosti je chuť týchto tyčiniek, ktorá zmenila ich konzumáciu z "musím" na "chcem"!

Všetci športovci poznajú tridsaťdvojku!

UPOZORNENIE

Výživový doplnok. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nevhodné pre deti do 14 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosah detí na chladnom a suchom mieste, dobre uzavreté. Môže obsahovať stopy vajec, gluténu, arašidov a iných orechov. Výrobca, dovozca, distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním prípravku.

NmUyZD